2015-05-29

BK Invest

BK Invest som sedan länge använt oss som reklambyrå har i dag släppt sin nya hemsida. - Vi har använt oss av Umbraco för denna lösningen och det har fungerat väldigt bra både till utseende och för administrationen.

www.bkinvest.se

 

2015-05-18

Assyriska BK

Inför fotbollssäsongen 2015 fick vi uppdrag att göra marknadsföringsarbetet för Assyriska BK i Göteborg. Vi har tryckt och levererat 21 st 4-meters banderoller som sitter utmed arenan "Ruddalen" som är deras hemmaplan. Banderollernas innehåll består av sponsorer som t.ex McDonalds som köpt reklamytor utmed fotbollsarenan.

Vi designade och tryckte även en häftad 24-sidig broschyr med alla spelares information, med historik, position, ålder, sponsorer och annan information.

A SSYR

A SSYR2

 

2015-05-10

Gothenburg Beats

Gothenburg Beats består av Duon DJ Zocky & DJ Tom som är välkända DJ´s både i Sverige och i internationella sammanhang. Deras senaste hitlåt "Don´t Stop" släpptes nyligen på Beatport via skivbolaget Jango Records. Gillar ni Future House så är detta en låt att lägga på minnet. Självklart gjorde vi deras video.

2015-04-17

Interiördekor på OffiTech´s huvudkontor i Göteborg

En 15 meter lång vägg som tidigare var tråkigt vitmålad pryds nu med tre olika högupplösta fondtapeter. En del av väggen innehöll en dubbel metalldörr som var insänkt i väggen, och denna folierades istället, men allt smälte ihop perfekt som väntat. Till detta designade vi  och tryckte "boardingcards" som visar vilka resor som gjorts under de senaste 25 åren, och en "Wall Of Fame"-avdelning med fotoramar på de säljare som sålt bäst för varje år. Förutom att trycka tavlorna med säljare så tog vi även fram en fin frigolit-logotyp som förstärker den delen av väggen som beskriver årets säljare.

1

2

3

4

5

6

8

9

 

2015-02-20

Tryckmaterial till Tollor

Tollor tillverkar glas och metallprodukter, och då främst dörrar och fasadkonstruktioner av olika slag. Företaget har 60 års erfarenhet bakom sig och är ledande inom att konstruera dörrarar som är klassade för både brand och åverkan. - De är även certifierade att ta fram produkter med skottsäkert glas.

Vårt uppdrag bestod i att designa och trycka en 8-sidig folder som presenterade företaget, samt kringmaterial inför ett tvådagarsevent som hölls i slutet av Maj i år. Detta inkluderade bland annat skyltning, inbjudningar och informationsblad på utvalda produkter.

Tollor -Folder

 

2015-03-11

Teaser-video till Destiny

Destiny, ett av Sveriges äldsta Heavy-Metal band firar 33 år och släpper senare under 2015 sitt jubileumsalbum "Climate Change" som är den sjunde studioplattan sedan starten 1982.
Vi fick uppdraget att ta fram en teaser-video som presenterar den nya skivans omslag och titel.

 

2015-02-12

WheyHey Sverige

Vi har nyligen inlett en marknadsföringskampanj för proteinglassen Wheyhey i Sverige.
Vi  är tacksamma för att såväl Wheyhey och dess Svenska importör, Triumf Glass har satt deras förtroende till oss.

Whey1

 

Whey2

 

 

 

Panelstugan

Annonsuppdrag- Panelstugan

Vi har sedan länge varit leverantörer för Panelstugan, som utför trapprenoveringar, sätter in elementskydd, skjutdörrar med mera. Här är en av deras senaste tidningsannons.Panelstugan2014-11-05

Mölndals Karateklubb

Vi kan varken uttala det, eller utöva det, men Mölndals Funakoshi Karateklubb fick nya skyltar, både i form av folie på externa orienteringstavlor såväl som närliggande skyltar i lättmetall och forex som klart och tydligt visar vart den bästa Karate-dojon i västra sverige huserar.

Till detta så gjorde vår utmärkta designer Amanda åter igen ett utmärkt arbete på att återskapa en internationell logotyp som sedan länge varit förlorad.

 

 

Karate

 

 

2014-06-13

Happy Mango

Happy Mango är en frozenyoghurt-bar som nu finns på två ställen i Göteborg. Vi påbörjade vårt samarbete i December 2013 då de startade den första baren i Nordstan, mitt emot systembolaget. De har nu tagit klivet att starta upp även på Drottninggatan. Vi har levererat Digital Signage-tjänster som presenterar deras menyer samt designat och tryckt allt från presentkort till reklamutskick. Vår duktiga AD Amanda Krause har även gjort en  tjusig illustration på hur man går till väga när man gör sin egen bytta med Frozen Yoghurt, se nedan :)

HM1

 

2014-06-13

Skyltning och marknadsföring för Offitech Kalmar

Offitech har nu startat kontor även  i Kalmar, och i och med detta satte vi upp skyltar och inredningsdetaljer. Vi tog även fram en tidningsannons för att visa att företaget numera finns på plats även i  soliga Kalmar.

Offiannons

Kalmar -skylt

2014-04-14

Ny skyltning för OffiTech i Stockholm

I dag har vi varit i Stockholm och satt upp fönsterdekor och en LED-skylt på OffiTechs kontor i Stockholm. På insidan av kontoret satte vi en utskuren frigolitlogotyp. Snyggt!

Ula

2014-04-10

Mässa i Tanumstrand

Vi har i dag haft en monter på Svensk Caters restaurangmässa i Tanumstrand i Bohuslän. Tillsammans med Active Print och SK-Design har vi har visat upp våra Digital Signage-lösningar och berättat om vad vi kan erbjuda, både digitalt och i tryckt form. Vi visade även några exempel på vad vi kan erbjuda i form av fasadskyltning. Mässan gästades av c:a 350 restaurangägare från hela Sverige.

Mässan

2014-03-24

Vi stärker vårt samarbete med 220 Energi

Sedan årsskiftet så har vår tidigare kund 220 Energia Oy tagit steget från vårt grannland Finland till Sverige, här under namnet 220 Energi AB. Affärsidén är att erbjuda sveriges billigaste el och dessutom leverera 100% solkraft utan extra kostnad för kunderna. Vi har fått förtroendet att sköta företagets marknadsföring även i Sverige.


220


Läs mer om 220 Energi här: www.220energi.se

2014-02-02

Digital skyltning för Saigon Street Food och Happy Mango i Nordstan.

Vi har nu levererat våra Digital Signage-lösningar till två butiker i Nordstan. Saigon Street Food har satt upp 5 digitala 46"-skärmar där menyer och annan information varvas. Happy Mango har två 46"-skärmar som promotar deras frozen yoghurt och glass, med priser och beskrivningar på hur man gör för att ta för sig och väga sin bägare. Vi hoppas att dessa två nystartade butiker sätter ribban för hur övriga verksamheter i Nordstan använder Digital Signage som en marknadsföringskanal.

2013-10-15

Samarbete med Active Print

Vi har under flera år haft ett nära samarbete med Active Print då vi levererar originalarbeten för storformatslösningar. Nu när Active Print tagit steget att förse sina kunder med LED-videoskärmar till sina kunder så är vi en självklar medialeverantör för bild- och videoproduktioner för storformatsskärmarna.. Pixel Productions kommer ta hand om allt mediainnehåll till Active Prints egna LED-skärmar, samt erbjuda våra tjänster till företag som köper eller hyr egna skärmar av Active Print. Läs mer på www.activeprint.se

Led

2013-06-22

Göteborgs Choklad & Delikatessfestival

För femte året i rad är vi totalleverantörer för Chokladkalaset i Göteborg när det gäller marknadsföring. Just nu är vi i full gång med designen på tidningsannonser, programblad, vepor och övrigt tryckt marknadsmaterial. Nytt för i år är att Chokladkalaset köpt reklamplats på TV3, och vi gör självklart själva reklamfilmsproduktionen även för detta.

2013-05-31

Smart by OffiTech

I dagarna färdigställdes ett flertal mediaproduktioner på uppdrag av OffiTech AB. OffiTech arbetar med dokumenthanteringssystem, och hyr bl.a ut skrivarutrustning. Pixel Productions fick förtroende att ta fram den grafiska profilen för en helt ny produktserie, kallad "Smart-familjen" som består av ett antal olika smarta lösningar för utskrift och dokumenthantering.

 

Smart

 

I samband med framtagningen av den grafiska profilen producerade vi även ett antal reklamfilmer som beskriver produkterna.

En kortare introduktion kommer även här. En fullängdsvideo kommer finnas tillgänglig via OffiTech.se 

2013-03-15

Ballonger till Radisson SAS Riverside Hotel

I dag levererade vi 2000 ballonger till vår hotell-granne här på Lindholmen. Detta är bara en av alla presentreklamsprodukter vi kan erbjuda. - Kontakta oss om ni behöver allt från pennor till kaffekoppar, vatten, kylskåpsmagneter, golfbollar, USB-minnen m.m. med eget tryck.

Ballongerkollage

2012-02-04

Ny hemsida för Inprotec Automation AB

I samarbete med Nydénkonsult har vi nu lanserat en ny och mycket omfattande hemsida för Inprotec. Sidan är byggd med CMS-systemet Umbraco i grunden och innehåller många finurliga funktioner. Inprotec är en industrileverantör som har ett brett sortiment av maskiner och tillbehör. Ta en titt på www.inprotec.se

 

2013-01-28

Ny hemsida för Donatello Catering & Event

Nystartade cateringfirman Donatello fick en hemsida som sjösattes i dag. Då vi tidigare gjort logotyper, hemsidor, menyer, inredningsdetaljer och all marknadsföring åt restaurangerna Michelangelo och Leonardo föll det sig naturligt att vi fortsätter vårt arbete med restaurangkedjans cateringdel. Hemsidan hittar ni på www.donatellos.se

Vi kommer även utforma annat marknadsmaterial åt Donatello, så håll ögonen öppna.

 

2013-01-24

Lyckad videoproduktion för Business Region Göteborg

I dagarna färdigställde vi en film på 3 minuter som agerade "opening act" för BRG´s konferensdag. Ledorden var "Lyfter Blicken Framåt" och ackompanjerades av DJ Zocky vid skivspelarna. Öppningsakten mottogs mycket posivit av konferensens deltagare.

Lyfter


2012-11-09

Ny maskin på plats.

I dag har vi fått vår splitternya Konica Minolta Bizhub C224. Med denna kraftfulla printer kan vi producera ännu bättre trycksaker till lägre priser!
C224_large _dKonica _minolta _bizhub _c 364_colour _photocopier _306_p

2012-10-25

Premiär för vår nya hemsida.

Äntligen är vår nya hemsida färdig och sjösatt. Vi har valt Umbraco som grund till vårt CMS, vilket är samma system vi rekommenderar att många av våra kunder väljer när vi utvecklar en ny webbsida.

2012-10-22

Vi har flyttat till Lindholmen Science Park!

Nu har flyttlasset gått och vi har bytt ut Gullbergsvass mot Lindholmen. I ljusa, fräscha lokaler hoppas vi kunna nå ut till en rad spännande kunder i närområdet.

 
 
© Pixel Productions AB - Theres Svenssons Gata 10, 417 55 Göteborg - Tel: 031-702 51 00