KOSTNADSEFFEKTIVA LÖSNINGAR

Vi har ett gott rykte om oss att vi löser projekten snabbt och effektivt - och till rätt pris. Med vår långa erfarenhet i branchen vet vi vad som funkar. Vi vet vilka material som skall användas för olika ändamål, och vi vet hur man tar fram en design som fångar uppmärksamheten och lyfter fram våra kunders budskap. På så vis sparar vi både tid och pengar utan att tumma på kvaliteten. Vi tror på ett effektivt flöde där inspiration och vision vävs samman och du som kund sätts i centrum.

BREDA NÄTVERK

Vid större produktioner av t.ex broschyrer eller kataloger lägger vi ut detta på ett tryckeri som är bäst lämpat för den specifika beställningen. Med vår långa erfarenhet har vi under åren byggt upp ett brett nätverk av leverantörer och samarbetspartners. Genom att beställa via oss får ni som kund ta del av våra förmånliga avtal och storkundsrabatter, något som tar flera år att bygga upp som enskild beställare av mindre upplagor.

 

KVALITET OCH GARANTI

Vi vill att våra kunder skall känna sig nöjda med våra produkter. Därför ser vi till att arbeta med de senaste programvarorna och håller koll på designtrender. Vi föredrar att använda oss av högkvalitativt material för skylt- och dekorproduktion.

Vi lämnar dessutom alltid 5 års garanti på våra LED-skyltar.

 

Targeting

 
 
© Active Print Skylt & Design AB - Tagenevägen 12, Lokal 33 - Tel: 0708-76 83 98 - info@activeprint.se