KOSTNADSEFFEKTIVA LÖSNINGAR

Genom att inte lagerhålla stora mängder råmaterial, såsom olika papperstyper, folie etc. kan vi sänka våra kostnader mot dig som kund. I gengäld kan det ta lite längre tid att beställa vissa trycksaker, men oftast levererar vi inom 5-6 arbetsdagar. Vi vill genom detta arbetssätt kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser utan att det påverkar slutresultatet.
Ibland är det bråttom och man kan behöva snabbare leveranser, och då har vi självklart möjlighet att göra en prioritetsbeställning om behovet uppstår.

BREDA NÄTVERK

Vid större produktioner av t.ex trycksaker lägger vi ut detta på ett tryckeri som är bäst lämpat för just denna beställning. Med vår långa erfarenhet har vi under åren byggt upp ett brett nätverk av leverantörer och samarbetspartners. Genom att beställa via oss får ni som kund ta del av våra förmånliga avtal och storkundsrabatter, något som tar flera år att bygga upp som enskild beställare av mindre upplagor.

 

EFFEKTIVITET OCH KVALITET

Vi vill att våra kunder skall känna sig nöjda med våra produktioner. Samtidigt vet vi att tid är pengar, och ibland är det dessutom korta deadlines. Vi arbetar snabbt och effektivt men utan att tumma på kvaliteten.

Vi tror på ett effektivt flöde där inspiration och vision vävs samman och du som kund sätts i centrum.

Targeting

 
 
© Pixel Productions AB - Theres Svenssons Gata 10, 417 55 Göteborg - Tel: 031-702 51 00