DESIGN OCH FORMGIVNING

Vi kan i princip hjälpa er med all typ av grafisk design och formgivning, som t.ex framtagning av logotyper och grafiska profiler, annonser, broschyrer, visitkort, skyltar, banderoller m.m. Bakom oss finns ett brett register med nöjda kunder, stora som små, där vi under årens gång har skapat allt från kompletta grafiska profiler till annonser och marknadskampanjer.

TRYCKSAKER

Vi har främst producerat broschyrer, foldrar, affischer, produktblad och liknande produkter, men sedan 1 januari 2020 blev vi en del av Active Print skylt & design, vilket innebär att vi nu även producerar skyltar, fordonsdekor, banderoller, rollups, fondtapeter, fönsterdekor och andra storformatsproduktioner Mer om detta här bredvid. I och med vårt breda nätverk kan vi via våra underleverantörer även erbjuda snävare specialproduktioner, som t.ex. flaggor, stämplar, perforerade och stansade trycksaker, gravyr, brodyr och mycket annat.

MARKNADSFÖRING

Låt oss ta en titt på er verksamhet med ett fräscht perspektiv och därifrån utarbeta kampanjer och marknadsföringsåtgärder. Oftast ser man inte skogen för alla träd, och här kan vi hjälpa till med nya infallsvinklar och förslag för en lyckad etablering.

I dagens läge sker mycket av marknadsföringen på Internet. Ofta använder vi Facebook och andra sociala medier som marknadsföringskanal och ett sätt att fånga upp nya kunder.

 

VIDEOPRODUKTION

Vi har många års erfarenhet från TV- och videobranchen med rötter i BingoLottos barndom på tidigt 90-tal. I dag producerar vi allting i en helt digital miljö, och ordet “reklamfilm” känns inte längre som en dyr och komplicerad historia. Vi gör allt från kortare reklamsnuttar att lägga ut på Facebook till längre företags- och produktpresentationer. Vi erbjuder även drönarvideos om så önskas. Varför inte montera en skärm på väggen i butiken eller restaurangen och visa en slinga där ni presenterar populära produkter eller erbjudanden? -Det är inte så dyrt som det låter längre.

3D MODELLERING OCH ANIMATIONER

Vill ni visa produkter som inte ännu finns i verkligheten? - Inga problem, vi kan skapa fotorealistiska 3D-modeller som beskriver era produkter i detalj. Behöver ni specialeffekter till ett  filmprojekt? - Då är det billigare att skapa en fotorealistisk 3D-animation än att spränga en sprillans ny Ferrari. 3D används i dag flitigt både i tryckt form och i videosammanhang. Ofta kan en annonsrubrik dra till sig fler ögon om den sticker ut ur mängden.

SKYLTAR OCH STORFORMATSTRYCK

I behov av fristående LED-belysta bokstäver, aluminiumskyltar, ljuslådor? Vill ni foliera er logotyp på företagets bilar? Specialdesignade fototapeter till konferensrummet? Vi erbjuder en mängd olika produkter inom skylttillverkning storformatstryck och fordonsdekor. Om ni så vill ha en liten skylt till besöksparkeringen eller helfoliera en lastbil är ni välkomna till oss. För mer information om detta produktområde besök gärna vår huvudsida på activeprint.se för att läsa mer och se bilder på tidigare utförda uppdrag.

 
 
 

 

 
 
© Active Print Skylt & Design AB - Tagenevägen 12, Lokal 33 - Tel: 0708-76 83 98 - info@activeprint.se