DESIGN OCH FORMGIVNING

Vi kan i princip hjälpa er med all typ av grafisk design och formgivning, som t.ex framtagning av logotyper och grafiska profiler, annonser, broschyrer, visitkort, skyltar, banderoller m.m. Bakom oss finns ett brett register med nöjda kunder, stora som små, där vi under årens gång har skapat allt från kompletta grafiska profiler till annonser och marknadskampanjer.

TRYCKSAKER

Vi producerar främst broschyrer, foldrar, affischer, produktblad och liknande produktioner. Lokalt på Hisingen i Göteborg finns vårt storformatstryckeri där vi producerar banderoller, rollups, fondtapeter fönsterdekor och andra storformatstryck. I och med vårt breda nätverk kan vi via våra underleverantörer även erbjuda snävare specialproduktioner, som t.ex. flaggor, stämplar, perforerade och stansade trycksaker, gravyr, brodyr och mycket annat.

MARKNADSFÖRING

Låt oss ta en titt på er verksamhet med ett fräscht perspektiv och därifrån utarbeta kampanjer och marknadsföringsåtgärder. Oftast ser man inte skogen för alla träd, och här kan vi hjälpa till med nya infallsvinklar och förslag för en lyckad etablering.

I dagens läge sker mycket av marknadsföringen på Internet. Ofta använder vi Facebook och andra sociala medier som marknadsföringskanal och ett sätt att fånga upp nya kunder.

 

VIDEOPRODUKTION

Vi har många års erfarenhet från TV- och videobranchen med rötter i BingoLottos barndom på tidigt 90-tal. I dag producerar vi allting i en helt digital miljö, och ordet “reklamfilm” känns inte längre som en dyr och komplicerad historia. Vi gör allt från kortare reklamsnuttar att lägga ut på Facebook till längre företags- och produktpresentationer. Varför inte montera en TV på väggen i butiken eller restaurangen och visa en slinga där ni presenterar populära produkter eller erbjudanden? -Det är inte så dyrt som det låter längre.

3D MODELLERING OCH ANIMATIONER

Vill ni visa produkter som inte ännu finns i verkligheten? - Inga problem, vi kan skapa fotorealistiska 3D-modeller som beskriver era produkter i detalj. Behöver ni specialeffekter till ett  filmprojekt? - Då är det billigare att skapa en fotorealistisk 3D-animation än att spränga en sprillans ny Ferrari. 3D används i dag flitigt både i tryckt form och i videosammanhang. Ofta kan en annonsrubrik dra till sig fler ögon om den sticker ut ur mängden.

WEBBLÖSNINGAR

Vi kan erbjuda en rad olika typer av webbsidor. Ibland räcker det att göra sida som presenterar företaget eller produkten i korthet, men vi har även kompetens att utveckla mer avancerade webblösningar såsom webbshopar, bokningssystem och databaslösningar. Vi erbjuder även CMS-lösningar som möjliggör redigering av innehåll direkt på webbsidan utan att några programmeringskunskaper krävs.

 
 
 

 

 
 
© Pixel Productions AB - Theres Svenssons Gata 10, 417 55 Göteborg - Tel: 031-702 51 00